Van 19 juli t/m 9 augustus heb ik vakantie.

Muziek op de Dommel 2014

Om muziek ook voor kinderen toegankelijker te maken heeft Muziek op de Dommel dit jaar ook een “Kindermuziektuin” op het terrein.

Muziek op de Dommel 2014

Muziek op de Dommel is een laagdrempelig festival dat klassieke muziek een erepodium wilt geven. Het festival vond plaats op het terrein van de TU/e Eindhoven. 

Muziek voor de kleintjes

Om muziek ook voor kinderen toegankelijker te maken heeft Muziek op de Dommel dit jaar ook een “Kindermuziektuin” op het terrein. Hiervoor heb ik een plattegrond geïllustreerd met leuke gedichten en opdrachten voor de kleintjes door Saskia Martens van Saskia Martens. Met deze opdrachten maken kinderen op een speelse en ontspannen manier kennis met muziek en wat muziek allemaal te bieden heeft.

Voorsprong door muziek

Het is aangetoond dat mensen die een muzikale opvoeding hebben gehad een voorsprong kunnen hebben in hun ontwikkeling ten opzichte van kinderen zonder muzikale opvoeding. Dus een goede rede voor Muziek op de Dommel om kinderen zo snel mogelijk in contact te brengen met muziek. Ik ben blij dat ik daar ook een rol in kan spelen.