Muziek op de Dommel 2017

Muziek op de Dommel richtte zich dit jaar op Zuid Amerikaanse en Spaanse muziek. Reden genoeg dus om leuke themadagen in te stellen.

Zo leuk is klassiek!

Muziek op de Dommel richtte zich dit jaar op Zuid Amerikaanse en Spaanse muziek. Reden genoeg dus om leuke themadagen in te stellen. Te weten:
– vrijdagavond: A Spanish night at the park
– zaterdag: Southern Summer Vibes en
– zondag: Fiësta de Música.

Uitingen

Zo’n feestelijke sfeer vraagt om een aangepaste vormgeving. Dus alle uitingen zijn lichter, gezelliger en feestelijker geworden.

Dit jaar hebben we veel verschillende media ingezet om veel mensen te bereiken. Naast advertenties voor Sociale Media hebben we ook veel gebruik gemaakt van de traditionele media. Zo zijn er door heel Eindhoven en de omliggende dorpen posters langs de wegen geplaatst en hebben we gebruik gemaakt van de lightboards bij de grote toegangswegen van Eindhoven. In hartje centrum hebben we gebruik gemaakt van de citybeakons. Tot heb ik ook de website aangepakt, niet alleen qua vormgeving, maar de website is ook tweetalig gemaakt (nederland en engels).

Op het festival zelf was een papieren programma te krijgen met de route en achtergrondinformatie van de bekenste artiesten.

 

Website voor Muziek op de Dommel, Zo leuk is klassiek
Muziek op de Dommel 2016

Muziek op de Dommel 2016

Dit jaar was de grootste toevoeging aan de huisstijl die vorig jaar ingezet is, een nieuwe website. De eerste pagina toonde een full-screen image met een duidelijke navigatie. De website moet een artistieke uitstraling hebben.
Muziek op de Dommel 2015

Muziek op de Dommel 2015

In 2015 heb ik voor Muziek op de Dommel de huisstijl onderhanden genomen, een professionele sterke uitstraling is het resultaat. Het logo is al van grote afstand goed leesbaar en blijft dat ook wanneer het veel kleiner gebruikt wordt. Voor de kinderspeeltuin mag het allemaal wat losser/ handmatiger.

Muziek op de Dommel 2014

Om muziek ook voor kinderen toegankelijker te maken heeft Muziek op de Dommel dit jaar ook een “Kindermuziektuin” op het terrein.