Kinder­muziek­tuin

Leuk voor de kinderen tijdens alle evenementen. Kinderen komen op een speelse manier in contact met muziek.

Kindermuziektuin, instrumenten

Hier ziet u een aantal items die ontwikkeld zijn voor de kindermuziektuin. De instrumenten worden opgesteld en kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan. Bouw je eigen podium met de bouwplaat/ het opdrachtenblad.

Kindermuziektuin folder 2014-0003
Kindermuziektuin kaart 2014
Muziek op de Dommel Banners Kindermuziektuin
Muziek op de Dommel kaart

Een speurkaart voor Kindermuziektuin met verschillende muzikale opdrachten

Hier ziet u een kaart met allerlei leuke doe-dingen en opdrachten voor kinderen. De kaart is ook meteen een plattegrond voor de kindermuziektuin zoals deze was opgebouwd tijdens Muziek op de Dommel.

Lampkapje Bouwplaat en opdrachtenblad
Lampkapje Bouwplaat en opdrachtenblad
Lampkapje in elkaar gezet
Lampkapje in elkaar gezet

Lampkapje

Lampkapje, een project dat gemaakt is naar aanleiding van het gelijknamige verhaal van en door Jaques Vriends. Nadat het optreden was afgelopen konden de kinderen nog even nagenieten van de show met leuke en leerzame spellen en opdrachten. De kinderen kregen deze bouwplaat mee. In elkaar gevouwen wordt het een lampkap.

Schetenpad
Schetenpad
Muziektuinspel
Muziektuinspel

Leuke en leerzame spellen

Er mag ruimte zijn voor “plat” plezier, daarvoor hebben we een schetenpad ontwikkeld, loop je eroverheen, dan hoor je aan alle kanten … De kinderen genieten hiervan!. Een ander spel dat we hebben spel ontwikkeld is een educatief spel waarbij kinderen kennis maken termen uit de muziek.

Meer weten? Bezoek hier de website