Ons Magazine

Een magazine maken In één dag!

De klas op zijn kop

Kijken in de toekomst, je zou het als leerkracht wel willen. Een glazen bol die ons alles vertelt. Wat zouden we zien? 

Nieuwe ideeën, frisse wind, anders denken, inspireren

OBSH-DAG
Drechtsteden

Ons Magazine Drechtsteden

Samen bouwen aan een toekomstbestendige Sociale Dienst Drechtsteden. Met deze opdracht gingen ruim 65 personeelsleden van de staf een dag lang aan de slag. Onderverdeeld in teams werd er volop gebrainstormd, gediscussieerd en met andere teams in gesprek gegaan. Het resultaat is ernaar.

Impact

“Om het 20-jarig bestaan te vieren van organisatieadviesbureau Impact wilden wij, een mooi en ‘eigen’ jubileumboekje maken voor al onze relaties.”

Impact
Ons Magazine, Peel-Raamstelling

Peel-Raamstelling

“Door middel van het maken van het Magazine wilden we niet alleen ideeën en projecten bij elkaar brengen, maar ook een aanzet geven tot samenwerking. Als ik om me heen keek, heeft dit gewerkt: verschillende mensen hebben elkaar gevonden. Ik vond dat de middag goed was voorbereid.”

Rijk van Dommel en Aa

“Ik vond het een geslaagde middag! Het magazine is het resultaat van een middagje hard werken. Zeker toen de deadline naderde, was het muisstil. Collega’s hebben elkaar geïnterviewd en wensbeelden gedeeld.”

Rijk van Dommel en Aa
Young Professionals

Young Professionals

Young Professionals uit Helmond hebben samen een magazine gemaakt. Het ging om professionals van de gemeente Helmond en de leden van diverse netwerkclubs. Deze professionals wilden graag beter samenwerken en elkaar leren kennen en dat is door middel van dit magazine zeker gelukt.

Bronsessie

Elkaar beter leren kennen, weten wat er in elkaar omgaat. Dat was de insteek van de ondernemers van Bedrijvencentrum Bron voor een nieuwsflits. Ze interviewden elkaar, trokken er samen op uit en bewandelden even andere paden. En het resultaat mag er zijn. Nieuwe inzichten, statements en een diepte-interview!

Waag de Sprong
Share This