Van 5 juli t/m 16 juli ben ik niet aanwezig ivm vakantie

I will not be present from july 5 to july  16 due to vacation.

Illustrator omgeving Helmond

Jarenlang ben ik een bewoner geweest van Bedrijvencentrum Bron in Helmond. Nu werk ik vanuit Eindhoven onder andere aan leuke Helmondse projecten.
Naar Over mij, Getekend zelfportret

Illustrator omgeving Helmond

Tot en met 2016 ben ik een een vaste “bewoner” geweest van Bedrijvencentrum Bron in Helmond. Ik woon in Geldrop en heb me gevestigd als illustrator. Momenteel heb ik mijn atelier in Eindhoven (op het terrein van Sectie C). Een gezellige werkplek met leuke samenwerkingen tussen de creatieve bedrijven die hier gevestigd zijn.

Mijn werk is het om ideeën of verhalen uit te beelden in beelden/ illustraties, tekeningen, schilderijen noem het maar op, ook fotografie maakt onderdeel uit van de door mij gebruikte technieken om tot een goede illustratie te komen. Eigenlijk zou je me eerder een “bijzondere plaatjesmaker” kunnen noemen. Dat is wat ik doe, al een hele tijd lang en met heel veel plezier.

Voor meer informatie of om een goede indruk te krijgen van waar ik zoal mee bezig ben, nodig ik u uit om even op de website rond te dwalen.