Grafisch Vormgever in Geldrop – Mierlo

Maarten van den Beemt, Grafisch Vormgever in gemeente Geldrop - Mierlo; Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw communicatie-uitingen.
Werkgroep VN-verdrag

Werkgroep VN-verdrag

Zelfportret

Grafisch vormgever in Geldrop

Zoekt u een grafisch vormgever in Geldrop? Ik werk al jaren vanuit mijn woon- en werkplek in Geldrop. Verder ben ik ook vaak te vinden in mijn studio in Eindhoven op het terrein Sectie C. U kunt bij mij terecht voor diverse communicatie-uitingen. Denk daarbij aan folders, brochures, boeken, huisstijlen, banners etc. Daarnaast kan ik voor u ook een mooie website realiseren.

Content voor uw communicatie

Indien u behoefte hebt aan origineel beeldmateriaal, bijvoorbeeld foto’s van uw producten of een illustratie om uw diensten in beeld te brengen, kan ik u hiermee goed helpen. Naast grafische vormgeving heb ik veel ervaring in illustreren en fotografie.

Meer weten

Heeft u vragen of bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.