Toekomstvisie onderwijs
Maarten van den Beemt
Illustrator, vormgever, fotograaf en beeldend kunstenaar
Toekomstvisie onderwijs

Toekomstvisie onderwijs

Maarten van den Beemt
Illustrator, vormgever, fotograaf en beeldend kunstenaar
Getekend zelfportret

Grafisch vormgever in Geldrop

Zoekt u een grafisch vormgever in Geldrop? Ik werk al jaren vanuit mijn woon- en werkplek in Geldrop. Verder ben ik ook vaak te vinden in mijn studio in Eindhoven op het terrein Sectie C. U kunt bij mij terecht voor diverse communicatie-uitingen. Denk daarbij aan folders, brochures, boeken, huisstijlen, banners etc. Daarnaast kan ik voor u ook een mooie website realiseren.

Content voor uw communicatie

Indien u behoefte hebt aan origineel beeldmateriaal, bijvoorbeeld foto’s van uw producten of een illustratie om uw diensten in beeld te brengen, kan ik u hiermee goed helpen. Naast grafische vormgeving heb ik veel ervaring in illustreren en fotografie.

Meer weten

Heeft u vragen of bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.