Maarten van den Beemt

Illustrator, vormgever, fotograaf en beeldend kunstenaar

Maarten van den Beemt

Illustrator, vormgever, fotograaf en beeldend kunstenaar

Logo drawn

Grafisch vormgever in Geldrop

Zoekt u een grafisch vormgever in Geldrop? Ik werk al jaren vanuit mijn woon- en werkplek in Geldrop. Verder ben ik ook vaak te vinden in mijn studio in Eindhoven op het terrein Sectie C. U kunt bij mij terecht voor diverse communicatie-uitingen. Denk daarbij aan folders, brochures, boeken, huisstijlen, banners etc. Daarnaast kan ik voor u ook een mooie website realiseren.

Content voor uw communicatie

Aangezien ik graag handmatig werk kan ik indien u ook behoefte hebt aan beeldmateriaal bijvoorbeeld foto’s van uw producten, een illustratie om uw diensten in beeld te brengen dan kan ik u hiermee helpen.

Meer weten

Heeft u vragen of bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.