Websites

Uiteenlopende websites afgestemd op diverse doelgroepen. Het ontwerp varieert van sfeervol tot zakelijk.

Muziek met Smaak

Gezellig samen met familie, vrienden en goede kennissen een middag genieten van smakelijke livemuziek, een vleugje theater, lekkere hapjes van het eigen land, activiteiten op het Wasventerrein, een kinderprogramma in en rondom de kindermuziektuin en workshops. Dat is waar je voor naar Muziek met Smaak komt.

Boesten City Development

Boesten City Development zet zich in voor organisaties die via verantwoorde gebiedsontwikkeling een goede leefomgeving willen realiseren. Verantwoord door een goede balans te ontwikkelen tussen mens, natuur en economische belangen.

Sandra Bolten

Sandra helpt mensen door o.a. kleuradvies (visagie) en Stijladvies (Kleding), coaching en ondersteuning van partijen bij een meningsverschil. Deze diensten benaderd ze vanuit haar kernwaarden: Synergie, diversiteit en inclusie. “Ieder is authentiek, uniek en alles is energie.”

TextVast

Een volledig opnieuw ontworpen website voor een dynamische bedrijf.

Maarten van den Beemt, Beeldende Kunst

Voor mijn kunst-website heb ik een portfolio-ontwerp gemaakt die aansluit bij mijn kunst. Via de site is het mogelijk voor bezoekers om een bezichtigings-afspraak in te plannen. En er is een uitgebreide motivatie te lezen over mijn kunst.

KIK webshop

KIK is een podium voor makers in de regio Tilburg die werken bij Studio Xplo. Sommige hebben een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege fysieke of mentale problematiek. KIKwebshop.nl maakt hun talenten zichtbaar door het tonen van hun creaties die te koop zijn!

Kunst is voor iedereen

Kunst is voor iedereen richt zich op de bevordering van kunst- en cultuurparticipatie voor mensen die daar fysiek of mentaal minder makkelijk toegang toe hebben. Kunst is voor iedereen initiëert projecten waarbij ontmoeting tussen verschillende doelgroepen centraal staat en waarbij creaties en kwaliteiten worden gedeeld met de maatschappij.

Fire and Security Partner

Onafhankelijke kennispartner voor Fire and Security

De kindermuziektuin

De kindermuziektuin op betekent: plezier maken én leren tegelijkertijd! Zelf onderzoeken hoe alles werkt, ontdekken wat je leuk vindt en dan… doen! Zelf creëren dus. Muziek is voor iedereen.

Magazines Maken

“In één dag een magazine maken”

2b-Frank

Begeleiding van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties rondom thema’s als veerkracht, wendbaarheid en bewustwording.

Loungebanken

Naast loungebett-outdoor.de, de website voor particuliere klanten in Duitsland is Dutch Rivièra ook actief op de zakelijke markt in Duitsland via dutch-riviera.de. Ook in het thuisland Nederland en België is Dutch Rivièra vertegenwoordigd via dutch-riviera.nl en loungebank-tuin.be.

Jofke.eu

“Als beeldend kunstenaar ben ik vaak op zoek naar een verbeelding van de geest van de mens, als een onzichtbare en ontastbare aanwezigheid. Ik laat mijn werk leiden door emoties, die zichtbaar worden door er uitdrukking aan te geven.”

Tante Tulp

Kleurrijk, vrolijk en gezellig. Een website met leuke filmpjes voor kinderen.

Aris Zwarthoed; dé viswinkel

Kwaliteit, passie, vakmanschap en vriendelijkheid vormen de kernwaarden van Aris Zwarthoed Viswinkel. – Deze winkel komt zijn belofte na!

i-Colors: on spot repair

i-Colors Spotrepair

Makkelijk en eenvoudig. De voorpagina geeft al direct aan wat de dienstverlening is. Een website die het makkelijk maakt om een eenvoudige reparatie (kleine deukjes en beschadigingen aan het lakwerk en de stoffering) uit te laten voeren door vakmensen.

JW Stofferingen

Vakmannen in stofferen van allerlei meubels, zowel voor particulieren als bedrijven in Nederland en België. (jwstofferingen.nl en jwstofferingen.be)

Spartacus

Met name bekend in de petrochemische industrie. De productie bestaat o.a. uit framebouw, bordessen, trappen etc. De rode draad door het bedrijf is het leveren van kwaliteit en het meedenken met de klant.

Taktila

Taktila biedt de mogelijkheid om kennis te maken met kleuren voor mensen die blind of slechtziend zijn. Het idee erachter is dat je kleur een uitstraling heeft die je ook voelbaar kunt maken. Bijvoorbeeld geel beleef je anders als blauw. Deze beleving is omgezet naar stoffen, door de stoffen te voelen krijg je een indruk van de beleving van een bepaalde kleur.

Het spreekt voor zich dat deze website goed toegankelijk is voor mensen die slechtziend of blind zijn. Verder bevat Taktila.com een webwinkel.

Studio Xplo

Bij Studio Xplo kun je je creativiteit op het gebied van tekenen en schilderen ontwikkelen onder begeleiding van jofke van Loon. Er zijn uitgebreide mogelijkheden te vinden op deze site.