Websites

Websites, vaak het eerste contact met uw klant.

Boesten City Development

Boesten City Development zet zich in voor organisaties die via verantwoorde gebiedsontwikkeling een goede leefomgeving willen realiseren. Verantwoord door een goede balans te ontwikkelen tussen mens, natuur en economische belangen.

Sandra Bolten en de Roos van het inzicht

“Wanneer je met elkaar in conflict geraakt bent, biedt de transformatieve mediation een methode waarbij partijen met elkaar tot een oplossing kunnen komen.”

Jofke.eu

“Als beeldend kunstenaar ben ik vaak op zoek naar een verbeelding van de geest van de mens, als een onzichtbare en ontastbare aanwezigheid. Ik laat mijn werk leiden door emoties, die zichtbaar worden door er uitdrukking aan te geven.”

Fire and Security Partner

Onafhankelijke kennispartner voor Fire and Security

Magazines Maken

“In één dag een magazine maken”

Aris Zwarthoed; dé viswinkel

Kwaliteit, passie, vakmanschap en vriendelijkheid vormen de kernwaarden van Aris Zwarthoed Viswinkel. – Deze winkel komt zijn belofte na!

De kindermuziektuin

De kindermuziektuin op betekent: plezier maken én leren tegelijkertijd! Zelf onderzoeken hoe alles werkt, ontdekken wat je leuk vindt en dan… doen! Zelf creëren dus. Muziek is voor iedereen.

Loungebanken

Naast loungebett-outdoor.de, de website voor particuliere klanten in Duitsland is Dutch Rivièra ook actief op de zakelijke markt in Duitsland via dutch-riviera.de. Ook in het thuisland Nederland en België is Dutch Rivièra vertegenwoordigd via dutch-riviera.nl en loungebank-tuin.be.

Alex de Vocht, Fotograaf in Utrecht.

Alex de Vocht

Een portfolio site voor fotograaf Alex de Vocht. De opdracht was om zijn oude portfolio site om te zetten naar een modernere en veiligere omgeving en een betere user-interface. Dit alles, zoveel mogelijk met behoud van het uiterlijk van de site zoals deze was. 

Studio Xplo

Bij Studio Xplo kun je je creativiteit op het gebied van tekenen en schilderen ontwikkelen onder begeleiding van jofke van Loon. Er zijn uitgebreide mogelijkheden te vinden op deze site.

Taktila

Taktila biedt de mogelijkheid om kennis te maken met kleuren voor mensen die blind of slechtziend zijn. Het idee erachter is dat je kleur een uitstraling heeft die je ook voelbaar kunt maken. Bijvoorbeeld geel beleef je anders als blauw. Deze beleving is omgezet naar stoffen, door de stoffen te voelen krijg je een indruk van wat de beleving van een bepaalde kleur.

Het spreekt voor zich dat deze website goed toegankelijk is voor mensen die slechtziend of blind zijn. Verder bevat Taktila.com een webwinkel.

TextVast

Een Tekst- en communicatiebureau. Uitgangspunt: een tekstbureau heeft een website waarbij teksten de hoofdrol spelen, niet zozeer de beelden.

JW Stofferingen

Vakmannen in stofferen van allerlei meubels, zowel voor particulieren als bedrijven in Nederland en België. (jwstofferingen.nl en jwstofferingen.be)

i-Colors: on spot repair

i-Colors Spotrepair

Makkelijk en eenvoudig. De voorpagina geeft al direct aan wat de dienstverlening is. Een website die het makkelijk maakt om een eenvoudige reparatie (kleine deukjes en beschadigingen aan het lakwerk en de stoffering) uit te laten voeren door vakmensen.

Ons Magazine

In één dag (of dagdeel) samen een magazine maken… Kan dat? Ja, dat kan! Onder begeleiding van professionele tekstschrijvers, fotografen en vormgevers ga je samen met collega’s aan de slag. Wordt het een luchtig blad of ga je liever voor een inhoudelijk document? Alles kan. Het wordt jullie magazine!

Colour me beautiful

Colour me beautiful maakt onderdeel uit van een internationale organisatie die mensen advies geeft over kleding, kleur en make-up. Colour me Beautiful Nederland ook voor slechtziende mensen en transgenders.

– De website is goed toegankelijk voor slechtziende en blinde mensen.

Homepage website Getekende gedichten

Getekende gedichten

Beeld en tekst poëtisch met elkaar verbonden.

Mooier aan de Muur

Webshop in voor verkoop van schilderijen, modeltekeningen en meer. Kunstwerken die anders opgeslagen liggen achter gesloten deuren krijgen nu de mogelijkheid om gekocht te worden tegen redelijke prijzen.

Stadslab Helmond

Daadkracht en duidelijkheid. Grote en duidelijke knoppen met de heldere iconen zorgen ervoor dat de website het juiste gevoel uitstraalt. Stadslab Helmond is een initiatief dat innovativiteit ondersteund en waar mogelijk met raad en daad helpt.

Vakantiehuis Flabemont

Vakantiehuis Flabemont

Flabemont, een vakantiehuis. Geen onnodige mooimakerij nodig. De foto’s doen het werk en moeten dus duidelijk gepresenteerd worden.

Veiligheidshuis Baronie Breda

Open, zakelijk, veilig en betrouwbaar zijn de kernwoorden voor Veiligheidshuis Baronie Breda. Dat moet de website dan ook uitstralen. De lichte zorgvuldig gekozen kleurstelling en de overzichtelijke indeling van de pagina’s dragen aan deze uitstraling bij.

Website Muziek op de Dommel 2016

Muziek op de Dommel

De site van Muziek op de Dommel moest er afgelopen jaar feestelijk en gezellig uitzien voor de liefhebbers van (lichte) klassieke muziek. Heldere contrastrijke kleuren en sfeerfoto’s helpen mee om dat voor elkaar te krijgen. Het thema van het festival voor lichte klassieke muziek verandert elk jaar, dit zie je terug in de uitstraling van de website.