Websites

Een website is vaak het eerste contact met de klant, dit geldt voor websites specifiek om te informeren tot webwinkels en sites om afspraken te maken. Het ontwerp varieert van sfeervol tot zakelijk.

Muziek met Smaak

Gezellig samen met familie, vrienden en goede kennissen een middag genieten van smakelijke livemuziek, een vleugje theater, lekkere hapjes van het eigen land, activiteiten op het Wasventerrein, een kinderprogramma in en rondom de kindermuziektuin en workshops. Dat is waar je voor naar Muziek met Smaak komt.

TextVast

Een volledig opnieuw ontworpen website voor een dynamische bedrijf.

Kunst is voor iedereen

Kunst is voor iedereen richt zich op de bevordering van kunst- en cultuurparticipatie voor mensen die daar fysiek of mentaal minder makkelijk toegang toe hebben. Kunst is voor iedereen initiëert projecten waarbij ontmoeting tussen verschillende doelgroepen centraal staat en waarbij creaties en kwaliteiten worden gedeeld met de maatschappij.

Spartacus

Met name bekend in de petrochemische industrie. De productie bestaat o.a. uit framebouw, bordessen, trappen etc. De rode draad door het bedrijf is het leveren van kwaliteit en het meedenken met de klant.

De kindermuziektuin

De kindermuziektuin op betekent: plezier maken én leren tegelijkertijd! Zelf onderzoeken hoe alles werkt, ontdekken wat je leuk vindt en dan… doen! Zelf creëren dus. Muziek is voor iedereen.

Fire and Security Partner

Onafhankelijke kennispartner voor Fire and Security

Maarten van den Beemt, Beeldende Kunst

Voor mijn kunst-website heb ik een portfolio-ontwerp gemaakt die aansluit bij mijn kunst. Via de site is het mogelijk voor bezoekers om een bezichtigings-afspraak in te plannen. En er is een uitgebreide motivatie te lezen over mijn kunst.

2b-Frank

Begeleiding van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties rondom thema’s als veerkracht, wendbaarheid en bewustwording.

Tante Tulp

Kleurrijk, vrolijk en gezellig. Een website met leuke filmpjes voor kinderen.

Boesten City Development

Boesten City Development zet zich in voor organisaties die via verantwoorde gebiedsontwikkeling een goede leefomgeving willen realiseren. Verantwoord door een goede balans te ontwikkelen tussen mens, natuur en economische belangen.

Jofke.eu

“Als beeldend kunstenaar ben ik vaak op zoek naar een verbeelding van de geest van de mens, als een onzichtbare en ontastbare aanwezigheid. Ik laat mijn werk leiden door emoties, die zichtbaar worden door er uitdrukking aan te geven.”

Alex de Vocht, Fotograaf in Utrecht.

Alex de Vocht

Een portfolio site voor fotograaf Alex de Vocht. De opdracht was om zijn oude portfolio site om te zetten naar een modernere en veiligere omgeving en een betere user-interface. Dit alles, zoveel mogelijk met behoud van het uiterlijk van de site zoals deze was. 

Magazines Maken

“In één dag een magazine maken”

Loungebanken

Naast loungebett-outdoor.de, de website voor particuliere klanten in Duitsland is Dutch Rivièra ook actief op de zakelijke markt in Duitsland via dutch-riviera.de. Ook in het thuisland Nederland en België is Dutch Rivièra vertegenwoordigd via dutch-riviera.nl en loungebank-tuin.be.

i-Colors: on spot repair

i-Colors Spotrepair

Makkelijk en eenvoudig. De voorpagina geeft al direct aan wat de dienstverlening is. Een website die het makkelijk maakt om een eenvoudige reparatie (kleine deukjes en beschadigingen aan het lakwerk en de stoffering) uit te laten voeren door vakmensen.

Taktila

Taktila biedt de mogelijkheid om kennis te maken met kleuren voor mensen die blind of slechtziend zijn. Het idee erachter is dat je kleur een uitstraling heeft die je ook voelbaar kunt maken. Bijvoorbeeld geel beleef je anders als blauw. Deze beleving is omgezet naar stoffen, door de stoffen te voelen krijg je een indruk van de beleving van een bepaalde kleur.

Het spreekt voor zich dat deze website goed toegankelijk is voor mensen die slechtziend of blind zijn. Verder bevat Taktila.com een webwinkel.

JW Stofferingen

Vakmannen in stofferen van allerlei meubels, zowel voor particulieren als bedrijven in Nederland en België. (jwstofferingen.nl en jwstofferingen.be)

Aris Zwarthoed; dé viswinkel

Kwaliteit, passie, vakmanschap en vriendelijkheid vormen de kernwaarden van Aris Zwarthoed Viswinkel. – Deze winkel komt zijn belofte na!

Studio Xplo

Bij Studio Xplo kun je je creativiteit op het gebied van tekenen en schilderen ontwikkelen onder begeleiding van jofke van Loon. Er zijn uitgebreide mogelijkheden te vinden op deze site.

Sandra Bolten en de Roos van het inzicht

“Wanneer je met elkaar in conflict geraakt bent, biedt de transformatieve mediation een methode waarbij partijen met elkaar tot een oplossing kunnen komen.”

Ons Magazine

In één dag (of dagdeel) samen een magazine maken… Kan dat? Ja, dat kan! Onder begeleiding van professionele tekstschrijvers, fotografen en vormgevers ga je samen met collega’s aan de slag. Wordt het een luchtig blad of ga je liever voor een inhoudelijk document? Alles kan. Het wordt jullie magazine!