Illustraties

Illustraties zijn op vele manieren inzetbaar. Hier vindt u een aantal voorbeelden waarin illustraties een belangrijke rol vervullen.
‘Ik deed gewoon mijn werk’

‘Ik deed gewoon mijn werk’

Boek met echte verhalen van militairen van het Regiment Technische Troepen tijdens hun uitzending naar Uruzgan 2006 - 2010. Het boek is gemaakt ter gelegenheid van het verdiende vaandelopschrift voor hun heldendaden.
Stichting Goo

Stichting Goo

Het jaarverslag 2020 van stichting Goo in beelden vertelt.
Vrolijke kinderroutes Deurne

Vrolijke kinderroutes Deurne

Voor Gemeente Deurne hebben we een mapje met drie kinderroutes gerealiseerd, vanuit drie verschillende benaderingswijzen nl.: natuur, cultuur en historie.
Mini Bieb

Mini Bieb

De partners (Gemeente Geldrop-Mierlo, de Bibliotheek Dommeldal, Taalhuis Geldrop, Taalpunt Mierlo, ROC ter Aa en de LEF groep) hebben hun handen ineen geslagen met als doel om mensen in de wijken van Geldrop en Mierlo te verbinden en het lezen te bevorderen.
Infographics

Infographics

Snel en heldere informatie over allerlei zaken, denk aan de resultaten van een onderzoek, een handleiding, een route of een productieproces. Met een kleurrijke infographic trekt u de aandacht en krijgt de lezer snel een goed beeld.
Een ommetje Helmond

Een ommetje Helmond

Deze tocht geeft kinderen de mogelijkheid om het centrum van Helmond op een speelse wijze te verkennen. Met veel doe-opdrachten leren de kinderen meer over het centrum en wat er te zien is als je iets beter kijkt.
Sensa Zorg

Sensa Zorg

Deze tekeningen zijn gemaakt voor een boek dat Sensa Zorg heeft uitgegeven. De tekeningen versterken de behaalde successen die beschreven zijn in een verhaal in roman-vorm.
De familie Torino

De familie Torino

Een Prentenboek over het verlies van je baby tijdens je zwangerschap of bevalling.
Ik ben mezelf

Ik ben mezelf

Door middel van de vragen, opdrachten en weetjes in dit werkboek, kunnen hoogbegaafde kinderen zichzelf herkennen en leren ze waar ze goed in zijn en waar ze nog in kunnen groeien.
Het grote Commanderij College zomervakantie doeboek

Het grote Commanderij College zomervakantie doeboek

Het grote Commanderij College zomervakantie doeboek. Een rijk geïllustreerd boek boordevol leuke opdrachten kinderen die naar de middelbare school gaan.
Healthy snack challenge

Healthy snack challenge

Dit boekje maakt onderdeel uit van een project om kinderen in contact te laten komen met diverse facetten van de voedselindustrie. De kinderen gaan hun eigen snack ontwerpen en maken.
Björn Kuipers over respect

Björn Kuipers over respect

Het boekje bestaat uit een verzameling illustraties, strips en verhalen die allemaal te maken hebben met waarden en normen. Het boekje is tot stand gekomen door goed te luisteren naar leerlingen van groep acht van de basisschool.