Van 5 juli t/m 16 juli ben ik niet aanwezig ivm vakantie

I will not be present from july 5 to july  16 due to vacation.

Expositie Kunstwinkel Leo Steinhauzer

Ik heb een bijzondere herinnering aan de winkel. Daar heeft namelijk mijn eerste expositie, na mijn afstuderen aan de kunstacademie plaatsgevonden. Ik exposeerde er destijds Schilderijen en Foto's. Nu 19 jaar later heeft Leo mij gevraagd mee te werken aan de heropening van de Winkel. Natuurlijk wilde ik dat en ik zie er dan ook naar uit.

Kunstwinkel Leo Steinhauzer opent 4 februari opnieuw zijn deuren. 25 jaar geleden opende de winkel voor het eerst met de expositie “Beelden en installatie, een zelfportret”, een installatie van de oprichter zelf, Leo Steinhauzer. Nu 25 jaar later is er weer de ruimte om exposities te organiseren. Aan mij de eer om de eerste expositie ter gelegenheid van de heropening in te vullen. De aansluitende ruimte wordt nu door Leo gebruikt voor zijn installatie, Schepping.

Ik heb een bijzondere herinnering aan de winkel. Daar heeft namelijk mijn eerste expositie, na mijn afstuderen aan de kunstacademie plaatsgevonden. Ik exposeerde er destijds Schilderijen en Foto’s. Nu 19 jaar later heeft Leo mij gevraagd mee te werken aan de heropening van de Winkel. Natuurlijk wilde ik dat en ik zie er dan ook naar uit.

Het is een kleine ruimte met mooie herinneringen. Leuk dat ik juist hier nieuw werk kan laten zien!

Je bent uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!

De Heropening is 4 februari 2018 vanaf 14:00uur, daarna is de expositie op afspraak te bezoeken.
Mijn werk zal t/m 4 maart de ruimte opsieren. Voor meer informatie kun je de uitnodiging downloaden.

Adres: Hyacinthstraat 16 5644 KC Eindhoven Telefoon: 040 21 250 23
Website: www.leosteinhauzer.nl
E-mail: kunstwinkel@leosteinhauzer.nl

Herinneringen aan mijn eerste expositie in 1999

Voorproefje nieuw werk t/m 2017