Ons Magazine

Samen met je collega’s in een dag(deel) een eigen magazine maken; dat is Ons Magazine. In teams ga je aan de slag met een voor jullie relevant thema; samenwerking, organisatieverandering, bedrijfscultuur, communicatie, ken elkaar, toekomstvisie, ‘neuzen dezelfde kant op’, etc.

Ons Magazine is leuk, pragmatisch, zet aan tot creativiteit en laat teams tegelijkertijd inhoudelijk bezig zijn. Er is voor iedereen een passende taak weggelegd. En… met een mooi vormgegeven magazine op je bureau heb je een eindproduct dat beklijft. Via deze link kunt u de website van Ons Magazine bezoeken. en een aantal uitgaves inkijken.

Vakbladen

Voor een Nederlandse en Belgische uitgever van vakbladen gericht op professionals in het bedrijfsleven, industrie, de zorg en overheid verzorg ik de opmaak van verschillende magazines en jaarboeken. De tijdschriften die ik gemaakt heb zijn met name gericht op de bouw, architectuur en automatisering. Hiernaast ziet u een aantal titels.

Dwarslaesie magazine

Vroeger heette dit blad “De ketting”. Ik heb dit tijdschrift jarenlang met veel plezier opgemaakt. Een tijdschrift voor een bijzondere doelgroep met veel informatie, tips mogelijkheden en onmogelijkheden. Een tijdschrift met een positieve inslag die de moeilijke kanten van een dwarslaesie niet uit de weg gaat.