Getekende gedichten

Een illustratie met gedicht, speciaal voor jou. Getekende gedichten zijn er voor iedereen.

Posters

Getekende gedichten Poster ‘Waarom’
Getekende gedichten Poster ‘Specht’
Getekende gedichten Poster ‘Muis’
Getekende gedichten Poster ‘Konijn Hopsa’
Getekende gedichten Poster ‘Bron’
Getekende gedichten Poster ‘Beertje Beer springt naar de maan

Ansichtkaarten

Ansichtkaart ‘Waarom’
Ansichtkaart ‘Soms zou ik je willen geven’
Ansichtkaart ‘Piep kuikentje piep’
Ansichtkaart ‘Onze voetstappen’
Ansichtkaart ‘Eendje in de sloot’
Ansichtkaart ‘Beertje Beer springt naar de maan’
Ansichtkaart ‘Beertje Beer speelt met bal’
Ansichtkaart ‘als ik zo naar je kijk’

Getekende gedichten

Getekende gedichten zijn voor iedereen. Beeld en tekst zij op elkaar afgestemd. De tekst is voor het beeld geschreven en het beeld is voor de tekst gemaakt. Getekende gedichten is een initiatief, opgezet door Saskia Martens en mij. We streven ernaar om elk jaar een aantal eigen kaarten te maken, uit liefde voor het vak, omdat we er geheel in vrij zijn en omdat we denken een mooi product te hebben.

Getekend gedicht op maat

Iedere speciale gelegenheid verdient speciale aandacht. Wij geven deze met een getekend gedicht. U krijgt van ons een uniek getekend gedicht in handen, helemaal in stijl. En of dat een schilderij blijft of wordt verspreid als poster, kaart, uitnodiging, placemat, schort, kussen, een relatiegeschenk of iets helemaal anders, dat bekijken we samen per opdracht en per kunstwerk.

Voor u gemaakt door…

Getekende gedichten is een initiatief dat medio 2012 uit enthousiasme en liefde voor woord en kunst werd geboren. Enthousiasme bij Saskia Martens en bij mij. Saskia schrijft de teksten, ik maak daar illustraties bij. Het resultaat is een getekend gedicht, uniek en met liefde voor woord en beeld gemaakt.

Materiaalgebruik

Ik gebruik de materialen die me het meest geschikt lijkt voor de uiting. Het kan zijn dat ik voor een pasteuze verf kies, zoals acryl. Acryl is een goede verf voor als het onderwerp bijvoorbeeld een schilderachtige vertaling vereist. Maar ik zou ook voor bijvoorbeeld een volledige digitale uitwerking kunnen kiezen, als dat past bij het idee.