De familie Torino, een boek over het verlies van je baby

De familie Torino

“Na het verlies van Guusje Jop in 2010 en Gijsje in 2011 was er boosheid, verdriet en leegte. Ik heb de tijd genomen om mijn ervaringen en gevoelens in dit prentenboek weer te geven. De totstandkoming van dit boekje heeft mij de mogelijkheid geboden om deze impactvolle gebeurtenissen verder te verwerken en mijn dochters de erkenning te geven dat ze bestaan. Ik hoop dat dit boekje voor jonge kinderen, ouders en iedereen in hun omgeving tot steun mag zijn.”

Saskia Megens

Over respect

Over respect

Een boek over respect, door Björn Kuipers. Het boek is rijk geïllustreerd met verschillende grote en kleine illustratie die de diverse verhalen versterken.

 

Beertje Bob

Beertje Bob

Een bundel met versjes voor de kleintjes, geschreven door Huub Jansen. Deze bundel is ook uitgegeven in Canada, England en de VS.

Je zintuigen als inspiratie

In dit boek zijn er illustraties met verschillende functies zoals; humor; ter introductie van een nieuw hoofdstuk en er zijn illustraties die de behandelde theorie ondersteunen/ verduidelijken.

 

Impact

De illustraties die ik voor dit boek maakte, beelden ‘wijze’ lessen uit. De stijl van illustreren is luchtig, zonder overbodige afleidingen. De illustraties en de tekst vullen elkaar aan.

Senza Zorg, uitleg in eigen taal
Senza Zorg, je moet wel luisteren

Senza zorg

Sfeer-tekeningen voor een boek over zorgverlening.