Boeken

Boeken; leuk, leerzaam en blijvend.
De familie Torino, een boek over het verlies van je baby

De familie Torino

“Na het verlies van Guusje Jop in 2010 en Gijsje in 2011 was er boosheid, verdriet en leegte. Ik heb de tijd genomen om mijn ervaringen en gevoelens in dit prentenboek weer te geven. De totstandkoming van dit boekje heeft mij de mogelijkheid geboden om deze impactvolle gebeurtenissen verder te verwerken en mijn dochters de erkenning te geven dat ze bestaan. Ik hoop dat dit boekje voor jonge kinderen, ouders en iedereen in hun omgeving tot steun mag zijn.”

Over respect

Over respect

Een boek over respect, door Björn Kuipers. Het boek is rijk geïllustreerd met verschillende grote en kleine illustratie die de diverse verhalen versterken.

 

Illustraties voor het boek Impact

Taktila

Een grootletterboek voor slechtzienden, een boek over het ‘voelen’ van kleuren, zodat mensen die slechtziend zijn toch een beleving kunnen hebben van kleur en ook met kleur kunnen werken.
Dit was een uitdaging om tot een goed einde te brengen omdat een grootletterboek hele andere eisen stelt aan de vormgeving dan een ‘standaard’ boek.

De illustraties voor zowel het omslag als het binnenwerk zijn verzorgd door de opdrachtgever zelf.

Mijn taak was om er een eenheid van te maken en duidelijkheid te scheppen, zodat het boek goed gelezen kan worden door de doelgroep.

Bezoek de taktila-website.

Je zintuigen als inspiratie

In dit boek staan illustraties met verschillende functies zoals humor, illustraties ter introductie van een nieuw hoofdstuk en er zijn illustraties die de behandelde theorie ondersteunen of verduidelijken.

Meer informatie over dit boek vindt u via deze link.

Impact

Het boek is gemaakt naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van Impact. Vrolijk, kleurrijk en toch met een serieuze tint.

Illustraties voor het kinderboek Beertje Bob

Missiehuis st. Willibrord Deurne

Een boek over de geschiedenis van Missiehuis sint Willibrord in Deurne.